Uw applicatie engineer op locatie

Waar de TNC Club zich vooral mee onderscheidt is de regionale gebruikersondersteuning. Onze applicatie engineer is snel ter plaatse als u ondersteuning nodig heeft. Door nauw te netwerken en een zorgvuldige training van alle consultants zorgen wij ervoor dat u op het hoofdkantoor van HEIDENHAIN dezelfde gekwalificeerde ondersteuning krijgt als in alle andere regio's.

Regionale gebruikerstraining

Bent u Premiumlid? Dan bent u van harte uitgenodigd om gratis deel te nemen aan één van onze tweedaagse regionale gebruikerstrainingen. Wij bieden deze verschillende keren per jaar aan op drie locaties in Nederland, zodat u niet ver hoeft te reizen. U kunt zelf onderwerpen aandragen. Als Premiumlid kunt u maximaal drie medewerkers per jaar gratis inschrijven voor een van de trianingen.

Registratie voor de regionale gebruikerstraining

Premiumlid worden

Applicatie bezoek

Uw persoonlijke applicatie engineer komt naar uw bedrijf. Ieder TNC Club Premiumlid heeft eenmaal per jaar recht op deze gratis service. De keuze van de onderwerpen is geheel aan u. Of het nu gaat om een training van medewerkers direct op uw machine, probleemoplossing, programmaoptimalisatie of bewerkingsopties – de keuze is aan u. Maak nu een afspraak met uw applicatie engineer en stel uw agenda op.

Registreer voor uw gratis bezoek van de applicatie engineer