Meld u aan bij de TNC Club

Als Basislid profiteert u van gerichte en snelle ondersteuning bij servicevragen en wordt u altijd op de hoogte gehouden van de laatste innovaties op de HEIDENHAIN TNC-besturingen. Als dank voor de aanmelding ontvangt u voor elke geregistreerde machine een software-optie (DXF-Converter of Remote Desktop Manager) of een set gedrukte gebruikershandboeken.

Premiumleden ontvangen een voordelenpakket met exclusieve advies- en trainingsaanbiedingen gedurende hun lidmaatschap. Als dank voor uw registratie als Premiumlid ontvangt u eenmalig de grote learning set (deze bevat een volledige versie van het programmeerstation voor TNC-besturingen met virtueel toetsenbord, drie HIT-licenties en drie HEIDENHAIN coördinatenkruisen).

Aanmelding

Als geautoriseerd vertegenwoordiger van uw bedrijf, vragen wij u de volgende contactgegevens in te vullen, het type lidmaatschap te selecteren en uw machines te registreren. U bent meteen lid van de TNC Club.

Contactgegevens  
TNC Club lidmaatschap  

Bij het Premium lidmaatschap heeft u de mogelijkheid meer club-deelnemers te registreren

Registratie van de machines 

U kunt uw machines hier nu of later registreren

Vergeet niet voor elke geregistreerde machine uw bonus te kiezen. Gebruik het keuzeveld "Bonus voor registratie". Het keuzeveld "Bonus voor registratie" verschijnt als u het "type besturing" hebt gedefinieerd.