Uw lokale applicatie specialist

Waar de TNC Club zich vooral mee onderscheidt is de regionale ondersteuning voor gebruikers. Onze applicatie specialist is snel ter plaatse als u ondersteuning nodig heeft. Door een nauw netwerk en zorgvuldige training van alle specialisten zorgen wij ervoor dat u bij HEIDENHAIN in Ede dezelfde gekwalificeerde ondersteuning krijgt als in alle andere regio's.

Gebruikerstraining

Heeft u een premium lidmaatschap dan bent u van harte uitgenodigd om gratis deel te nemen aan één van onze regionale gebruikerstrainingen. Wij bieden deze verschillende keren per jaar aan op verschillende locaties in Nederland, zodat u niet ver hoeft te reizen. U kunt zelf onderwerpen aandragen.

Workshop

Bezoek eens één van onze workshops met elke keer interessante thema's. De onderwerpen zijn gevarieerd: werkstukoppervlakken optimaliseren, insteltijden verminderen, programma-looptijden minimaliseren of nieuwe bewerkingscycli leren kennen. Deze workshops zijn gratis voor basisleden en premiumleden.

Applicatie bezoek

Onze applicatie engineer komt naar uw bedrijf. Als premiumlid heeft u eenmaal per jaar recht op deze gratis service. De keuze van de onderwerpen is geheel aan u, het nu gaat om ondersteuning van medewerkers direct aan uw machine, programmaoptimalisatie of bewerkingsopties – de keuze is aan u. Maak nu een afspraak met onze applicatie engineer en stel uw agenda op.